X

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena edició del concurs internacional

26/09/2021

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

Can Picafort acull la sisena edició del Concurs Internacional de Cerveses Artesanes i també la primera fira perquè la gent degusti les diferents elaboracions dels productors balears. Una cita que ha entusiasmat tothom i esperen que es repeteixi.

Fins a 10 productors de cervesa artesana hi exhibeixen les seves elaboracions. I orgullosos expliquen a la clientela els ingredients que duen. Amb cura aboquen la cervesa, la gent espera amb ganes de tastar-la i el sabor, poc habitual, agrada. També el preu, a partir de 2 euros.

Els bons consumidors de cervesa destaquen que la proposta és immillorable.

I a part de la fira, el jurat té tres dies per tastar les cerveses que participen al sisè Concurs Internacional de Cerveses Artesanes. La participació ha estat importat i la decisió final serà a l’octubre a Madrid.

Avui el que si que se sabrà és el nom de la millor cervesa artesana de les Balears, i continua fins a la nit la fira, oportunitat encara per degustar les produccions locals.

26/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris