X

Els veïnats de Santa Catalina de Palma fan un alè amb la retirada de les terrasses dels aparcaments

Els restauradors, en canvi, lamenten que són els grans perjudicats

30/09/2021

Els veïnats de Santa Catalina de Palma fan un alè amb la retirada de les terrasses dels aparcaments

Els residents de la barriada de Santa Catalina de Palma han explicat el malson que pateixen, cada dia, des de fa mesos, fins i tot, anys, amb l’oci nocturn que s’ha generat a la zona. Estan molt cansats del renou i crits de la gent que es congrega a les terrasses dels bars, especialment les nits i, després allarga la bauxa al carrer, fent botellades. “Això s’ha convertit en un parc temàtic, sembla Punta Balena”, han assegurat. A més del renou, també generen brutor, actes vandàlics i, el pitjor de tot, “impedeixen el nostre descans”.

L’ocupació de l’espai públic de les terrasses “és excessiu i també suposa una problemàtica per a les persones amb mobilitat reduïda o simplement per als que passegen per la voravia amb un cotxet de nadó o amb un carretó per fer la compra. A més, de problemes que hi ha per trobar aparcament”, han afegit.

A l’altra cara de la moneda hi trobam els restauradors. L’eliminació de les terrasses, suposarà “un cop important a la caixa dels negocis”, han afirmat. Domingo és el propietari del Bar Lina de Ciutat i assegura que l’aforament màxim del 75% a l’interior “els limita molt”.

30/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris