X

El dia D: el dia en què obren les discoteques després de dos anys

José Luis Benítez, de la patronal de l'oci nocturn, els aplaudeix la valentia tot i saber que acabaran en números vermells

08/10/2021

El dia D: el dia en què obren les discoteques després de dos anys

Aquest divendres es reobren les discoteques a les Balears. El sector, que roman aturat des de l’inici de la pandèmia, es felicita que la maquinària torni a rodar, encara que, en les cas d’Eivissa, sigui més un símbol que altra cosa.

En una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, el gerent de la patronal de l’oci nocturn de l’illa, José Luis Benítez, ha confirmat que només dues sales obriran les portes, Amnesia i DC10. “Els aplaudeixo la valentia”, ha dit Benítez, qui ha explicat que els mateixos empresaris saben que “acabaran en números vermells”.

Així i tot, ha destacat la importància de projectar en els mercats emissors que les Illes recuperen la normalitat, en vista a la temporada de 2022. Benítez confia que el “tret de sortida” que es dona aquest 8 d’octubre al sector amb la reobertura de l’oci nocturn “sigui el camí a seguir per a la temporada 2022”.

“Per fi s’ha arribat a l’anhelat dia en què es torna a la normalitat, dins d’unes normes”, ha manifestat en declaracions a Europa Press. “Continuarem complint rigorosament tot el que ens han marcat i demanant responsabilitat als clients, treballadors i, per descomptat, als empresaris”.

Oci d’Eivissa va expressar fa setmanes la seva satisfacció per l’anunci del Govern relatiu a l’obertura de les discoteques a l’octubre. L’Executiu va sol·licitar permís al Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) per a exigir el certificat Covid-19 en discoteques de Balears.

En relació a aquests locals, els aforaments seran del 75%; els clients hauran d’estar asseguts per a consumir en taules separades adequadament i a més, les persones que ballin hauran de mantenir també els dos metres de separació.

Les discoteques podran obrir fins a les 05.00 hores, mentre que els pubs podran fer-ho fins a les 04.00, sempre que la normativa municipal no indiqui una altra cosa, han anunciat aquest dilluns des del Govern.

 

08/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris