X

La 12a edició de la Mostra de Cinema de Muntanya s’inaugura des de les altures

Una de les mostres més ambicioses, amb 39 pel·lícules programades i activitats complementàries durant 9 dies

18/10/2021

La 12a edició de la Mostra de Cinema de Muntanya s’inaugura des de les altures

Pasang Lamu Sherpa va ser la primera nepalesa a pujar l’Everest, però morí en el descens. Un precedent per moltes nepaleses que varen enfrontar-se a la seva cultura per fer realitat el seu somni. Amb el documental ‘Les belles envolées’ s’ha inaugurat la 12ena edició de la Mostra de Cinema de Muntanya, una de les més ambicioses fins a hores d’ara. “Es projectaran 39 pel·lícules, però també hi haurà taules rodones, conferències, sessions de cinema en família, i per primera vegada una exposició i venda de llibres de muntanya” explica el director de la mostra, Tomeu Tomàs.

Una edició adreçada a diferents tipus de públic, on es projectaran títols internacionals, com el film britànic ‘Majorca Observed’. Però també locals, com el documental ‘Cabrera, la mediterrània ancestral’, que presentarà el seu autor, Toni Escandell. Un dels 14 convidats d’aquesta edició.

Fins al 26 d’octubre, diferents espais de Palma s’ompliran de pel·lícules que reivindiquen la natura. I que evidencien que el cinema de muntanya, va més enllà de les grans expedicions.

18/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris