X

Els acusats d’una violació grupal a una menor tutelada a Palma seran jutjats al gener

La vista prèvia d'aquest divendres ha acabat sense acord entre les parts

22/10/2021

Els acusats d’una violació grupal a una menor tutelada a Palma seran jutjats al gener

Un dels acusats aquest divendres dematí a l'Audiència Provincial de Palma

La vista convocada a l’Audiència Provincial aquest divendres per una violació grupal a una menor tutelada a Palma ha acabat sense acord entre les parts. Per això, el cas serà jutjat el 28 gener. La Fiscalia demana penes que sumen prop de 250 anys de presó per a quatre acusats. Una pena elevada, ja que es considera cada processat autor d’un delicte d’agressió sexual i cooperador d’una violació múltiple simultània.

ELS DEMANEN PROP DE 250 ANYS DE PRESÓ 

La Fiscalia demana 60 anys de presó per a cadascun dels 4 acusats de l’agressió múltiple. Els fets varen ocórrer al domicili d’un d’ells, al polígon de Llevant, al gener del 2016. Quan la menor tenia 15 anys. Segons el fiscal, a la violació varen participar els acusats i altres 3 joves que eren menors. A un dels acusats, un jove que està a presó per altra causa, també li imputen altre delicte per afavorir la prostitució de menors. Perquè va intentar vendre la jove per 1.000 euros a un home. La proposta era que la prostituís per, després, repartir beneficis. Per això, li demanen altres 7 anys de presó. En arribar a l’Audiència, un dels joves assegurava a Ib3Notícies que no té res a veure amb els fets.

A banda de les penes de presó, la Fiscalia demana per als acusats ordres d’allunyament i que indemnitzin la víctima amb 100.000 euros. A més, reclama que l’acusat que va intentar vendre la jove pagui una multa de prop 8.000 euros. A la causa encara hi podria haver un cinquè acusat: l’home que va rebre l’oferta per comprar la menor. Aquest divendres ha comparegut a l’Audiència però encara no s’ha formalitzat acusació contra ell.


La víctima d’una violació grupal a Palma: “Tenia por que em deixessin llençada mig morta”
Caterina Canyelles, doctora en Antropologia: “El masclisme als jutjats és el nostre pa de cada dia”

22/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris