X

Octubre acaba amb temps insegur: sol i niguls s’alternen amb petits ruixats

La temperatura es manté estable, amb valors que de dia oscil·len entre els 19ºC i els 23ºC i de nit entre els 10ºC i 15ºC

25/10/2021

Octubre acaba amb temps insegur: sol i niguls s’alternen amb petits ruixats

La darrera setmana d’octubre comença amb temps insegur.   

Ruixats aïllats

Dilluns els ruixats són probables fins a mitjan capvespre a Mallorca. No s’espera pluja a la resta de les Illes, on es preveu un cel bàsicament assolellat. El dematí de dimarts quedaran restes de niguls i qualque ruixat a les Pitiüses, però s’estirarà a mesura que avanci el dia i la jornada serà en general tranquila i assolellada.

Ambient variable de tardor

Aquesta mateixa dinàmica de temps variat, que alterna sol i niguls amb petits ruixats es manté fins divendres. Els dies en general seran tranquils però sempre amb presència de niguls i la probabilitat de ruixats febles aïllats. En vista al cap de setmana el temps podria canviar degut a l’arribada de diverses línies de front.

Temperatura estable

No s’esperen grans canvis de temperatura aquesta setmana, ni pel que fa a la mínima nocturna ni a la màxima diürna. De nit el termòmetre marcarà entre 10 i 15ºC, mentre que de dia els valors se situaran entorn dels 19ºC-23ºC. 

25/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris