X

El Govern mediarà en el conflicte dels extreballadors d’Azuline

Els sindicats, satisfets amb l'anunci, paralitzen de moment la demanda de conflicte col·lectiu

24/11/2021

El Govern mediarà en el conflicte dels extreballadors d’Azuline

El Govern s’ha compromès aquest dimecres a mediar en el conflicte dels 300 extreballadors de quatre hotels d’Azuline d’Eivissa i Menorca que han passat a mans de la polèmica empresària Paquita Marsan. Després d’aquest anunci, els sindicats han decidit paralitzar la demanda de conflicte col·lectiu que tenien previst presentar aquesta setmana.

300 extreballadors dels hotels Coral, Atlantic i Punta Arabí d’Eivissa i Marina Parc de Menorca s’han quedat sense empresa. Azuline va deixar de gestionar els hotels per impagament i va cedir els empleats a la propietària dels establiments, Paquita Marsan, qui no els ha assumit. Aquest dimecres els representants dels treballadors i els sindicats s’han reunit amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, que s’ha compromès a mediar i a convocar una trobada urgent. Negueruela no ha volgut prejutjar si s’ha incomplit la llei com sostenen els sindicats i no ha volgut avançar les mesures que pot arribar a prendre el Govern.

Dels 300 treballadors afectats, només n’hi havia dos de fixos que han quedat sense ingressos i la resta són fixos discontinus, alguns dels quals porten molt temps en ERTO , perquè hi ha hotels com el Coral Beach que aquesta temporada no han obert. Paquita Marsan, famosa per l’allotjament il·legal Casa Lola, és propietària dels tres hotels d’Eivissa a través de quatre empreses.

24/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris