X

Recta final de la campanya Consumenorca: dels 2 milions d’euros repartits encara en queden prop de la meitat sense gastar

Tot i que aquest cap de setmana s'han emprat més de 8.000 vals, els que no es facin abans de dia 30 caducaran

29/11/2021

Recta final de la campanya Consumenorca: dels 2 milions d’euros repartits encara en queden prop de la meitat sense gastar

Recta final de la campanya Consumenorca. Dels 2 milions d’euros repartits pel Consell, en forma de vals, encara en queden prop de la meitat sense gastar. Tot i que aquest cap de setmana se n’han emprat més de 8.000, els que no es facin servir entre avui i demà caducaran i deixaran un balanç agredolç de la iniciativa que, tot i això, és ben valorada per clients i comerciants.

La campanya Consumenorca va arrancar el mes de juliol amb molta força: en poques setmanes s’havien descarregat els 200.000 vals disponibles i en pocs mesos ja se n’havien emprat una quarta part. Però ara, quan falta un dia perquè caduquin encara en queden quasi la meitat sense gastar. En euros, prop més d’un milió en descomptes que si no s’empren entre aquest dilluns i aquest dimarts quedaran sense aplicar.

Aquest ha estat el darrer cap de setmana per emprar els vals que, a més, ha coincidit amb les ofertes del Black Friday i l’inici de les compres de Nadal. Se n’han utilitzat més de 8.000 què són, com a mínim, 240.000 euros de calaix per les botigues en dos dies.

El Consell té previst organitzar noves edicions més enfocades en la temporada baixa i introduint canvis que evitin que quedin vals sense emprar i que, al mateix temps, facilitin el seu ús.

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris