X

Mig centenar de taxistes de Sant Josep protesten contra el decret llei que elimina la preferència a les parades

El Consell de Govern aprova a Eivissa la nova normativa, que inclou que el taxímetre deixarà de tarifar si el vehicle excedeix la velocitat de 110 kilòmetres per hora

16/05/2022

Mig centenar de taxistes de Sant Josep protesten contra el decret llei que elimina la preferència a les parades

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns la nova regulació del servei del taxi a Eivissa. El decret llei elimina la preferència dels taxistes del municipi per agafar clients a les parades. Una normativa que no agrada als taxistes de Sant Josep, que han protagonitzat una protesta davant del Consell d’Eivissa, fent sonar els clàxons. Hi han participat mig centenar de conductors del municipi. A Sant Josep tenen l’aeroport i discoteques importants, per la qual cosa no volen compartir el pastís amb els companys de la resta de l’illa.  A partir d’ara, si hi ha coa i clients esperant, qualsevol taxi de l’illa podrà fer el servei, una mesura consensuada per Consell i ajuntaments.

El decret permet també al Consell d’Eivissa actualitzar les tarifes del taxi, congelades des del 2014. A més, el taxímetre deixarà de tarifar si el vehicle excedeix la velocitat de 110 kilòmetres per hora. També es regularitza el funcionament del servei de GPS a tota l’illa. El decret entra en vigor dijous i té una vigència de dos anys en espera que el Govern n’aprovi el reglament.

16/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris