X

Dos alumnes eivissencs aconsegueixen les millors notes de la selectivitat

Volen estudiar Medicina i un doble grau de Física i Matemàtiques

29/06/2022

Dos alumnes eivissencs aconsegueixen les millors notes de la selectivitat

Amb un 10 de mitjana de batxillerat i amb una nota de 9,6 a la selectivitat, Maria Cristina Guasch és l’alumna amb millor nota d’enguany a les Illes. Al Col·legi Mestral d’Eivissa va començar a estudiar amb el sistema de diploma dual i al final d’aquest estiu començarà una nova etapa als Estats Units. Allà iniciarà els estudis de Medicina al Boston College. Reconeix que no es va posar nerviosa els dies de les proves de selectivitat perquè diu que s’ha de ser constant i estudiar cada dia de segon de Batxillerat per obtenir bons resultats.

És el mateix truc que té Sergi Minchiotti, estudiant de l’IES Algarb de Sant Jordi de Ses Salines, que també amb un 9,6, vol aconseguir una de les 20 places del doble grau de física i matemàtiques que ofereix la Universitat de Barcelona. Sergi aspira algun dia a explicar-nos de què està fet l’univers i com funciona.

Margalida Nadal del Col·legi Sant Francesc de Palma ha obtingut la cinquena millor nota de les Illes i la primera de Mallorca. La cridaren de la UIB per dir-li i es va sorprendre molt perquè no ho esperava. Margalida passarà l’estiu descansant, llegint i viatjant molt perquè a partir de setembre partirà a Barcelona a estudiar Medicina.

Aquests joves han obtingut les millors notes de selectivitat. Ara comença la seva formació superior que els convertirà en els eivissencs i mallorquines del futur.

29/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris