X

L’ampliació del Parc Natural de Llevant multiplica per deu l’extensió d’espai protegit

Un equip del programa Méteo d'ib3 TV s'hi ha endinsat per conèixer per primera mà que suposarà aquesta decisió que actua en la confluència de zona muntanyosa i costanera i la vida que hi guarden

04/07/2022

L’ampliació del Parc Natural de Llevant multiplica per deu l’extensió d’espai protegit

La important ampliació del Parc Natural de Llevant a Mallorca multiplica per 10 l’extensió de l’espai natural protegit, i suposarà la inclusió de diferents hàbitats, com les prop de 6.200 hectàrees només de superfície marina. Es passa així de les 1.658 hectàrees actuals protegides a més de 17.112 hectàrees.

Un equip del programa Méteo d’ib3 TV s’hi ha endinsat per conèixer per primera mà que suposarà aquesta decisió que actua en la confluència de zona muntanyosa i costanera i la vida que hi guarden.

Si parlam de la fauna que hi viu, és una de les poques zones amb nidificació de la miloca a Mallorca. Si parlam de flora, aquest espai natural té una setantena d’espècies endèmiques.

Tothom que el vulgui visitar, demanen que el tractem com qualsevol espai natural es mereix: amb el respecte més gran possible.

04/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris