X

Es Migjorn Gran decora alguns dels seus carrers amb paraules antigues

Les dones del grup de Patchwork han cosit banderoles amb paraules extretes del llibre "Espigolant"

04/07/2022

Es Migjorn Gran decora alguns dels seus carrers amb paraules antigues

Alguns dels carrers del centre d’Es Migjorn Gran a Menorca estan decorats aquests dies amb banderoles i paraules antigues, cosides pel grup d’amigues del Patchwork del poble. Coincidint amb el 40è aniversari de la biblioteca, enguany han decorat el carrer Francesc d’Albranca i part del carrer Major de paraules molt antigues, típiques del municipi i de Menorca.

Són mots trets dels llibres d’Espigolant, de Francesc Riudavets i també de la migjornera Patricia Romero, paraules que ara reviuen brodades entre les cases del nucli antic. Tots els veïns i visitants poden participar en un concurs amb premi. Consisteix en cercar les definicions i deixar-les a la biblioteca, a l’Instagram o al correu.

Al carrer de Sant Cristòfol llueixen palmeres, el símbol del poble. També, flors en un altre. Enguany elles seran les encarregades d’adornar la vila també per les festes patronals de Sant Cristòfol. En lloc de banderoles de plàstic d’un sol ús, hi haurà més de 4.000 peces teixides per aquest grup de dones d’Es Migjorn Gran.

04/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris