X

El Consell d’Eivissa aportarà la subvenció del 20 % complementària a la de l’Estat en el preu dels bitllets d’autobús

El descompte final a l'illa pitiüsa serà, per tant, del 70 per cent

03/08/2022

El Consell d’Eivissa aportarà la subvenció del 20 %25 complementària a la de l’Estat en el preu dels bitllets d’autobús

A les Pitiüses, l’Estat subvencionarà el 50 % del preu del bitllet dels autobusos i, per la seva part, el Consell de Formentera està encara analitzant i definint les mesures a aplicar a Formentera entre l’1 de setembre i fins al 31 de desembre per fer front a l’escalada de preus que s’està produint en el sector del transport.

L’equip de govern del Consell d’Eivissa sí que ha manifestat que subvencionarà el 20 % del preu del bitllet de l’autobús perquè els usuaris puguin gaudir d’un descompte final del 70 %. Tot i així, ha lamentat el que considera un greuge comparatiu amb Mallorca i assegura que continuarà reclamant al Govern central la bonificació del 100 % dels bitllets d’autobús a l’illa.

El grup PSOE al Consell d’Eivissa ha tornat a exigir al president la millora urgent de línies, horaris i vehicles del transport públic d’Eivissa, que ha qualificat de “desastre“, per tal que el transport públic, ha dit, sigui una alternativa real al vehicle privat a Eivissa. Per la seva banda, Unides Podem reclama al Consell que financi el 50 % de les tarifes per poder oferir la gratuïtat al viatger.


Els bitllets d’autobús de Menorca i les Pitiüses tendran descomptes de fins a un 70 %


Sánchez anuncia una bonificació del 100% per al tren de Mallorca a partir del primer de setembre

03/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris