X

Formentera inicia una nova campanya d’aforaments en la xarxa viària de l’illa

El sistema per a comptabilitzar el volum de vehicles i vianants que circulen per l'illa servirà per conèixer l'estat actual de la mobilitat

06/08/2022

Formentera inicia una nova campanya d’aforaments en la xarxa viària de l’illa

Són els nous sistemes de comptatge automàtics instal·lats en diferents punts de les carreteres i camins de Formentera. Acompanyats de comptatges manuals es podrà conèixer l’estat actual de la mobilitat de l’illa. Gràcies a aquesta campanya d’aforaments, que estarà en vigor fins al 14 d’agost, es podrà fer un recompte de motocicletes, cotxes, vianants i bicicletes que circulen per l’illa.

S’han instal·lat comptatges per a vianants i bicicletes en 6 punts de les rutes verdes, i prop de 20 en les carreteres. També es farà un recompte manual dels usuaris de transport públic.

La comparació entre els darrers dos anys que es va fer la campanya, 2019 i 2021, va servir per a comprovar que es va incrementar un 70% la presència de ciclistes a les rutes verdes, va disminuir un 28% els usuaris d’autobús, va augmentar un 8% els de taxi, mentre el trànsit diari a les carreteres va ser el mateix els dos anys.

06/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris