X

Una caiguda a la darrera volta impedeix el lideratge de Moto 3 a Izan Guevara

El mallorquí és atropellat per Ortolà quan era líder del Mundial

07/08/2022

Una caiguda a la darrera volta impedeix el lideratge de Moto 3 a Izan Guevara

Darrera volta del circuit de Silverstone a Moto 3, Izan Guevara no està completant la seva millor funció, però és líder del Mundial. Un lideratge que, curiosament, li ha donat una caiguda del líder Sergio García Dols. També al valencià l’han tirat a terra, en aquest cas, el japonès Sasaki.

Darrera volta del circuit de Silverstone a Moto 3, Izan Guevara és líder del Mundial i decideix no arriscar per no perdre la seva privilegiada posició. El mallorquí s’obre en un dels darrers revolts per no allunyar-se del grup i evitar una possible caiguda, un accident que finalment s’ha produït. Ortolà no calculà bé i acaba amb les esperances i amb els objectius d’Izan Guevara.

Darrera volta del circuit de Silverstone a Moto 3, Izan Guevara ja no és líder del Mundial. Totes les emocions, totes les rodes consumides i les voltes fetes no han servit per res. Allò que tot canvia per no canviar res es pot emprar perfectament com a sinopsi de la cursa. Foggia celebra la seva victòria i que s’apropa a la lluita pel Mundial. Allunyat, Guevara es mostra enfonsat, molt tocat per l’oportunitat perduda. Però encara queden moltes més. La lluita pel Mundial continua oberta, continua a 3 punts de Sergio García. Toca passar pàgina i pensar en Àustria.

07/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris