X

Denuncien la manca de trens durant el Much de Sineu, que va causar pànic i allaus després de la festa

L'Associació d'Usuaris lamenta que el Govern no va preveure més trens de reforç, mentre que el conseller de Mobilitat justifica que no van tenir constància d'aquesta necessitat

11/08/2022

Denuncien la manca de trens durant el Much de Sineu, que va causar pànic i allaus després de la festa

L’Associació d’Usuaris del Tren de Mallorca critica la manca de previsió i organització, per part de Serveis Ferroviaris de Mallorca, durant el Much de Sineu. I és que milers de joves varen quedar a terra al poble per falta de trens de reforç. Es varen viure escenes d’allaus, pànic i nerviosisme amb els vagons totalment plens.

El membre de l’Associació, Guillem Ramis, destaca que el Govern hauria d’haver tengut en compte que hi hauria aglomeracions, com cada any. A més, lamenta que la seguretat va ser inexistent i es varen produir moltes molèsties.

Per la seva banda, el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, lamenta les molèsties que es van ocasionar i afirma que ni els organitzadors de la festa ni l’Ajuntament de Sineu “van fer arribar aquesta necessitat” de trens de reforç a la Conselleria, encara que ha assegurat que no pretén “culpabilitzar” ningú.

11/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris