X

Nadal, eliminat a Cincinnati

Cau a primera ronda davant Borna Coric per 7-6, 4-6 i 6-3

18/08/2022

Nadal, eliminat a Cincinnati

Reapareixia després de quasi un mes i mig lesionat a l’abdominal. Ho feia a Cincinnati, un torneig en què feia cinc anys que no hi prenia part. Coric, el primer rival, havia guanyat dos dels quatre enfrontaments previs. No era un debut fàcil i Nadal, finalment, no ha pogut aconseguir la victòria. La pluja tampoc no ha ajudat. Al primer set i amb 5-4 al marcador per al manacorí, el partit s’ha hagut d’interrompre. La tornada ha duit el duel al tie-break i aquí Coric s’ha imposat per 11 a 9.

Al segon parcial, Nadal no ha afluixat i amb un trencament al setè joc s’ha acabat imposant per 6-4.

Al tercer i definitiu, és Coric qui amb 3-2 a favor seu aconsegueix un trencament que Nadal ja no pot recuperar. 6-3 al darrer parcial i el manacorí que ja pensa en l’US Open.

Declaracions de Rafel Nadal

“Quan tornes després d’un període de temps sense poder jugar encara és més complicat, el que passa és que moltes vegades ha anat bé. Avui no ha estat possible. La veritat que la preparació ha estat una mica justeta, però bé, estava jugant i entrenant millor del que ho he fet en competició. Acceptar que les coses no han anat com m’hauria agradat, que també m’he enfrontat a un rival que ho ha fet bé. L’he de felicitar, ha estat millor que jo. Cap problema per acceptar-ho.”

“El que tenc clar és que hi ha un camí per recórrer la pròxima setmana i mitja i tenc il·lusió per intentar recórre’l i arribar de la millor manera possible a Nova York. Soc conscient que he de millorar moltes coses, però també soc conscient que duc un any molt positiu. Per tant, aquestes coses que s’han de millorar, no estan molt enfora d’aconseguir-se. Intentarem donar el màxim cada dia, entrenar amb la millor actitud possible i estar amb el positivisme necessari per donar-me una oportunitat d’arribar ben preparat a Nova York. És un torneig que m’encanta, que he gaudit de moments inoblidables, el públic sempre ha estat increïble amb jo. Fa un parell d’anys que no jug allà i per jo és una oportunitat més en aquestes alçades de la meva carrera, en aquesta edat, tenir una altra oportunitat de jugar l’US Open per a mi significa molt i esper no només jugar-lo, sinó tenir les meves opcions de competir-lo bé”.

 

 

18/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris