X

Investiguen un presumpte cas de violència masclista a Benidorm

Els agents de la Policia trobaren el cadàver de la dona, de 68 anys, quan anaven a comunicar-li la mort de la seva parella, un home de 73, en un accident de trànsit

26/09/2022

Investiguen un presumpte cas de violència masclista a Benidorm

Foto d'arxiu.

La Policia investiga el presumpte assassinat masclista d’una dona de 68 anys a Benidorm, el cadàver de la qual va ser trobat pels agents que varen acudir a l’habitatge per notificar-li la mort de la seva parella, de 73 anys, en un accident de trànsit. Els fets han tengut lloc el vespre del diumenge passat.

Un cotxe conduït per un home va envair el carril contrari i col·lidí frontalment amb un camió grua, en el terme municipal de la Vila Joiosa. Seguidament, els agents varen acudir al domicili de l’home mort per comunicar a la seva parella sentimental l’accident de circulació mortal i varen trobar la porta de l’habitatge obert i la dona a terra morta amb dues punyalades al pit.

La investigació apunta que l’home va cometre el crim masclista i, a continuació, va agafar el cotxe per fugir o suïcidar-se. Feia més de cinc anys que la parella vivia a Benidorm, encara que procedia de Zarautz, al País Basc.

26/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris