X

La tardor es resisteix: l’octubre s’estrena amb una recuperació dels termòmetres

El sol serà el protagonista durant el cap de setmana. La mar també millorarà el seu aspecte progressivament

30/09/2022

La tardor es resisteix: l’octubre s’estrena amb una recuperació dels termòmetres

Panoràmica de Canyamel aquest divendres dematí./ Javi Moranta

Encaram el primer cap de setmana d’octubre i ho feim després de viure un episodi de precipitacions que ha arribat molt bé i que ha afectat, en major o menor mesura, bona part de les Illes.
Ara bé, continuarà aquesta inestabilitat el cap de setmana? Pensam que no. De fet, el sol serà protagonista, just amb alguns tels de niguls prims dissabte. Allò que també notarem serà una recuperació dels termòmetres. Hem tancat setembre amb un ambient de tardor, però durarà ben poc perquè, sobretot en vista a diumenge, ja podrem superar bé els 25°C a moltes localitats. El vent de mestral i tramuntana que ha bufat els darrers dies també s’acaba, per la qual cosa la mar millorarà el seu aspecte progressivament. Amb tot, esperam:
Dissabte: de matinada, possibilitat de qualque ruixat local i dispers. Després, ambient molt assolellat amb el pas d’alguns niguls prims. Temperatures nocturnes més baixes i màximes que es recuperen (23°C-26°C). Vent en general fluix de l’oest i sud-oest.
Diumenge: cel pràcticament destapat arreu, amb bona visibilitat. Temperatures més altes tant de nit com de dia (25°C-30°C). Vent fluix del sud-oest.

30/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris