X

Diferents grups parlamentaris llegiran un manifest en homenatge a Aurora Picornell abans del ple

Finalment, la manca d'unanimitat, ha impedit fer una declaració institucional

24/10/2022

Diferents grups parlamentaris llegiran un manifest en homenatge a Aurora Picornell abans del ple

Al Parlament no hi hagut unanimitat per aprovar aquest dimarts una declaració institucional en record a Aurora Picornell. Vox s’hi oposa i el Partit Popular discrepa amb part del text. Però finalment, els populars han arribat a un acord amb la resta de partits perquè es pugui fer la lectura d’un manifest amb motiu dels Dies de Record i Homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura. Serà abans de començar el ple a la sala de Passes Perdudes.

Sí que tirarà endavant de manera parcial la moció d’El Pi sobre saturació. Més per Mallorca ha presentat una esmena per protegir el territori. Ciutadans critica la iniciativa.

Per la seva banda, El Pi, demanarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, sobre la licitació de les obres de l’antic hospital de Son Dureta. A més, la cambra aprovarà amb el consens de tots els grups la Llei de successions en vida. El PP anuncia que eliminaran l’impost a les herències si governa la legislatura que ve.

Per contra, es rebutjarà la reprovació de l’exdirector general de l’IB-Salut, Juli Fuster, que demana Ciutadans en una proposició no de llei.

24/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris