X

Seguretat del Mundial de Qatar interrompen l’emissió d’una televisió: “Només els qatarians poden gravar en llocs públics”

El periodista d'una televisió danesa es veu amenaçat per membres de seguretat: "Heu convidat a tothom a venir aquí. Per què no podem filmar?"

17/11/2022

Seguretat del Mundial de Qatar interrompen l’emissió d’una televisió: “Només els qatarians poden gravar en llocs públics”

La seguretat del Mundial de Qatar 2022 va interrompre una emissió en directe de la televisió danesa TV2 mentre filmava en un lloc públic i va amenaçar amb destruir les seves càmeres, segons ha denunciat el canal de televisió.

Un periodista d’aquest canal semipúblic de Dinamarca realitzava una connexió en directe des d’una rotonda quan dues persones de seguretat de Qatar es van acostar a ell i li van dir que no tenia permís per a gravar allí, alhora que intentaven tapar el visor de la càmera amb la mà.

“Heu convidat a tothom a venir aquí. Per què no podem filmar? És un lloc públic”, se sent dir en anglès al periodista Rasmus Tantholdt. Els membres de seguretat li contesten que “només els qatarians” tenen permís per poder gravar en llocs públics.

En el vídeo difós per TV2, Tantholdt mostra la seva acreditació i s’enreda en una discussió, en la qual acusa el personal de seguretat de voler destruir la seva càmera.

L’equip de TV2 va haver d’esperar mitja hora fins que una altra persona de seguretat va arribar a la zona i va comprovar que els permisos estaven en regla.

El comitè organitzador de Qatar 2022 va enviar posteriorment una disculpa oficial al canal.

 

17/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris