X

Cursach quedarà absolt després de retirar-se l’última acusació contra ell

També es retiren els càrrecs contra la seva mà dreta, Bartomeu Sbert. En aquests moments, ja només hi ha dos acusats al judici: dos policies locals de Palma

28/11/2022

Cursach quedarà absolt després de retirar-se l’última acusació contra ell

L’empresari de l’oci nocturn Bartomeu Cursach serà absolt en el judici després que l’únic empresari que encara l’acusava ha retirat els càrrecs contra ell. També es retiren els càrrecs contra la seva mà dreta, Bartomeu Sbert, i també el funcionari de l’Ajuntament de Calvià, Jaime Nadal.

En aquests moments, ja només hi ha dos acusats al judici: dos policies locals de Palma, acusats per l’empresari del bar Sa Trobada.

Contra Jaime Nadal només es mantenia aquesta acusació particular, ja que la Fiscalia demanava la seva absolució després de la modificació de l’escrit setmanes abans de començar el judici, que se celebra des de juny en la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Balears.

Amb tot, l’advocada que representa l’empresari de Magaluf José Manuel Bover, Teresa Bueyes, en el seu escrit, manté les nul·litats del principi en considerar que s’han d’enjudiciar fets que n’han quedat exclosos.

Cal recordar que en la sessió d’aquest dilluns, l’advocat que sostenia l’acusació particular de l’empresari Ángel Ávila també ha retirat la seva acusació contra Sbert, per la qual cosa únicament queda una acusació, la del bar Sa Trobada, contra dos agents de la Policia Local, José Mayans i Gabriel Mayol.

28/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris