X

Espanya queda eliminada del Mundial; el Marroc arriba per primera vegada a quarts

06/12/2022

Espanya queda eliminada del Mundial; el Marroc arriba per primera vegada a quarts

Celebració d'aficionats de la selecció del Marroc a Manacor. / DAVID RODRÍGUEZ

La selecció espanyola s’ha acomiadat aquest dimarts del Mundial de Qatar en els vuitens de final en un cruel desenllaç després d’un fatídic torn de penals en què la selecció ha fallat tres llançaments, després d’un igualat duel davant la selecció del Marroc en què ‘la roja’ ha dominat la possessió, mentre que els del Marroc han duit a terme el seu pla per a celebrar els seus primers quarts de final en una Copa del Món.

Els de Luis Enrique han estat els amos de la pilota en la primera meitat, encara que sense fer mal a un Marroc molt ben plantat i superior físicament i en intensitat. Totes dues seleccions han pogut avançar-se, amb una Espanya millorada ja amb Morata en el camp -era suplent- però la trobada ha necessitat d’una pròrroga, amb els marroquins una mica més entonats, i dels penals.

En la tanda, Pablo Sarabia, Carlos Soler i Sergio Busquets han errat els seus llançaments, en una bona actuació de l’heroi de la nit Yassine Bono, mentre que els marroquins només n’han fallat un, a les botes de Benoun. Com ja va passar a Rússia 2018, Espanya diu adeu a la primera eliminatòria del Mundial i no aconsegueix l’anhelat bitllet a quarts.

El Marroc arriba per primera vegada a uns quarts de final d’una Copa del Món de futbol.

 

06/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris