X

El Mallorca torna al camp de la salvació

Els d'Aguirre visiten El Sadar aquest dissabte horabaixa (18:30h)

14/01/2023

El Mallorca torna al camp de la salvació

El Mallorca visita aquest dissabte horabaixa El Sadar. L’escenari on l’any passat es va confirmar una salvació que semblava impossible poc abans. La diana d’Àngel Rodríguez, primer, i la de Clement Grenier després, van desfermar la bogeria dels aficionats presents a Pamplona. El Mallorca tancava la permanència a la màxima categoria de futbol espanyol en el darrer partit de la temporada. Una autèntica festa la que va viure el mallorquinisme a Pamplona.

Aquest dissabte tornen a l’escenari d’aquell partit. Això sí, ho fan en una situació ben diferent. De fet, ambdós conjunts guarden moltes similituds en les seves trajectòries d’aquesta temporada.
Els dos conjunts miren de lluny les posicions de descens des del començament del curs. Amb 24 punts Osasuna, i 22 el Mallorca, viuen ara mateix una tranquil·litat somiada. I tots dos ho han aconseguit anteposant la defensa sobre l’atac.

Fruit d’això és el seu balanç golejador: el Mallorca duu 14 gols a favor i 15 en contra. Osasuna, 16 a favor i 16 en contra. En aquest sentit, els dos conjunts tenen un home clau: en el Mallorca, evidentment, Muriqi. El kosovar duu el 57% dels gols del seu equip. Osasuna té en la figura del Chimy Ávila el seu referent: ha participat en la meitat dels gols de l’equip.

Respecte dels darrers enfrontaments a El Sadar a Primera Divisió, també màxima igualtat: quatre empats en els quatre darrers partits, fins a arribar a l’èpica victòria mallorquinista de l’any passat.
Per acabar d’arrodonir, Osasuna s’ha mostrat fins ara com un dels millors locals de la lliga, mentre que el Mallorca s’ha destapat com un dels millors visitants. La igualtat es preveu màxima.

14/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris