societat

1.902 casos de coronavirus a les Balears (8 més que ahir), 197 morts i 1.268 persones curades

Els casos totals de coronavirus diagnosticats per PCR a l'Estat espanyol ascendeixen a un total de 216.582 positius

Personal sanitari pren mostres per realitzar proves de covid-19 als treballadors i residents d'una residència geriàtrica. (EFE/Alejandro García)


Balears registra 1.902 casos de coronavirus (vuit casos més que ahir divendres), amb un augment del 0,4%, superior al del dia anterior.

En les últimes hores, el Ministeri ha comptabilitzat a Balears, quatre morts amb coronavirus, la qual cosa fa que la xifra total des que va començar la pandèmia sigui de 197 morts a la comunitat.

D’altra banda, 23 pacients han rebut l’alta i la xifra de curats és de 1.268 persones a Balears.

Segons les dades del Ministeri, al llarg de la pandèmia, 1.094 persones han requerit hospitalització a Balears. Són quatre més que aquest divendres, si bé la xifra d’ingressats a l’UCI s’ha mantingut invariable, amb 167 persones.

Quant a la corba de casos actius a les Balears, continua la seva tendència cap a la baixa (que va iniciar-se el passat 31 de març) i que avui se situa en els 437 casos.

 

UN NOU CONTAGI ENTRE ELS USUARIS DE RESIDÈNCIES D’ANCIANS: 

Balears ha registrat en les últimes hores un nou contagi de coronavirus (COVID-19) entre usuaris de residències d’ancians, en un centre on ja s’havien detectat altres casos de COVID-19, si bé no s’ha detectat cap nou positiu entre els treballadors d’aquests centres a la comunitat.

Segons dades del Govern, s’ha produït una nova defunció entre els usuaris. Així, la xifra total de morts ascendeix a 82 persones. Altres 105 han superat la infecció. Actualment, hi ha 147 usuaris amb contagi actiu.

Respecte a la situació dels professionals que treballen a les residències, ara mateix hi ha 68 positius actius i 81 que ja s’han curat. Quant a les residències per a persones amb discapacitat, no hi ha canvis respecte als últims dies, per tant es manté que ja han superat la malaltia 17 dels 20 treballadors infectats, i 35 dels 36 usuaris contagiats.

CASOS DE COVID-19 A ESPANYA:

Pel que fa a Espanya, arriba aquest dissabte al 25.100 morts per coronavirus, després de registrar 276 morts en les últimes 24 hores, la qual cosa suposa un lleu descens de cinc defuncions respecte a ahir divendres, quan es van registrar 281 morts en un dia.

Els casos totals de coronavirus diagnosticats per PCR a l’Estat espanyol ascendeixen a un total de 216.582 positius, 1.147 casos més en les últimes 24 hores.

A més, s’han recuperat ja 117.248 pacients, la qual cosa suposa un increment de 2.570 persones més que han superat la malaltia des d’aquest divendres.


Tota la informació sobre el coronavirus
L’evolució de la Covid-19 en gràfiques

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

El PIAT de Mallorca ja preveu la prohibició de lloguer turístic a plurifamiliars a Palma

Després de la sentència del TSJIB, que en tomba la prohibició que va fer Cort, el batle recorda que tanmateix...