X

10 dies més per ampliar places gratuïtes del primer cicle d’infantil

Educació obre des d'aquest dimecres un nou termini perquè les escoletes privades que ho desitgin puguin sol·licitar-ne l'adhesió

22/11/2023

10 dies més per ampliar places gratuïtes del primer cicle d’infantil

Imatge d'arxiu.

La Conselleria d’Educació i Universitats obri un nou termini extraordinari de 10 dies hàbils, a comptar a partir d’aquest dimecres, per ampliar les places gratuïtes del primer cicle d’educació infantil. Una resolució de la Direcció General de Primera Infància i Atenció a la Diversitat publicada en el BOIB estableix el període extraordinari que finalitza el pròxim 5 de desembre, inclòs, perquè els centres d’educació infantil privats que ho desitgin puguin sol·licitar la seva adhesió a la xarxa complementària i adherir-se al programa de gratuïtat en totes les etapes d’educació infantil. La intenció de la Conselleria, segons han traslladat en una nota de premsa, és continuar augmentant el nombre de places gratuïtes per a nens d’entre 0 i 3 anys.

En total, hi ha 191 centres (107 de la xarxa pública i 84 de la complementària) que ja ofereixen la gratuïtat en el primer cicle d’educació infantil.

22/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT