MENORCA

10 menorquines fan el bot al món de l’emprenedoria gràcies a un projecte de la Cambra de Comerç

L'entitat gestiona aquest programa de l'Institut Balear de la Dona i assessora de manera gratuïta les futures empresàries per donar forma a la seva idea


10 menorquines fan el bot al món de l’emprenedoria gràcies al projecte Dona Impuls. La Cambra de Comerç de Menorca gestiona aquest programa de l’Institut Balear de la Dona i assessora de manera gratuïta les futures empresàries per donar forma a la seva idea.

Una d’elles és Míriam Torres, que està a punt de llançar el seu negoci en línia. Per a posar-lo en marxa ha acudit a la Cambra de Comerç de Menorca on s’assessora de manera gratuïta les dones emprenedores. El seu perfil és el de la majoria d’usuàries d’aquest servei: una dona jove que no té por de  fer-se emprenedora, però sí que té alguns dubtes sobre com fer-ho. Una de les majors dificultats a l’hora d’emprendre sol ser trobar finançament.

En un mes s’ha assessorat 10 emprenedores i es té pressupost per assessorar-ne 50 més perquè l’equitat de gènere pugui ser una realitat en el món dels negocis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |