X

10 reconeguts professionals de Mallorca participen en un repte solidari per recaptar fons per al Banc d’Aliments

Cada participant haurà de sumar quilòmetres en cotxe durant 3 dies, i per cada quilòmetre que facin, l'empresa donarà 1 euro

03/03/2021

Nofre Pasqual

10 professionals  reconeguts de Mallorca participen, des d’aquesta setmana, a la I Challenge Kilòmetres Solidaris, organitzada per Opel Inca Centro Auto en benefici del Banc d’Aliments. En el repte, cada participant haurà de sumar quilòmetres en cotxe durant 3 dies, i per cada quilòmetre que facin, l’empresa donarà 1 euro a l’entitat.

El repte durarà 10 setmanes i els 10 professionals que l’han acceptat podran escollir entre 3 cotxes per sumar quilòmetres. Cuiners, com Santi Taura o Marga Coll, esportistes com en Joan Horrach o el cantant Jaume Mas seran els encarregats de dur-lo a terme.  Amb aquesta iniciativa, el concessionari d’Opel a Inca vol aportar el seu gra d’arena per ajudar les persones que ho passen malament per la crisi sanitària.

El mes passat el Banc d’Aliments va repartir més de 123 tones de menjar a més de 30 mil beneficiaris, el que suposa just el doble del que repartia tot just fa un any.

03/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris