X

104 actes per incomplir les restriccions per la Covid-19

A la zona de la plaça de Santa Pagesa han tancat un gimnàs, on s'havien fet quatre escorcolls aquesta setmana per no respectar la normativa. També han actuat a reunions de no convivents a un soterrani del Parc de Nelson Mandela i un domicili de Palma

20/02/2021

104 actes per incomplir les restriccions per la Covid-19

Diferents actuacions policials anit passada han conclòs amb l’aixecament de 104 actes per incomplir les restriccions per la Covid-19 a les Balears. 15 han estat a Maó, sobretot per no dur mascareta, 1 a Eivissa, 84 a Palma i 4 a Manacor.

Conjuntament la Policia Nacional i la Policia Local de Palma han organitzat un total de 10 escorcolls, que han confirmat que encara hi ha gent que no compleix la normativa. Han intervengut un local que venia alcohol a menors d’edat passades les 10 de la nit. També la celebració d’una trobada a un pis del carrer d’Aragó. A l’interior 10 persones, 8 de les quals no eren convivents.

En el pas sotarrat devora el parc Nelson Mandela, els agents varen soprendre 13 persones, eren les 10 i mitja de la nit, mitja hora després del toc de queda. Encara queden restes de botellot, bòtils, llaunes, gots i inclús mascaretes.

Els veïnats de la zona asseguren que aquest indret és molt conegut entre els al·lots.

I un altre escorcoll que ha fet la policia ha estat a un gimnàs a la zona de Santa Pagesa. El recinte es va tancar provisionalment aquesta setmana, després de quatre advertiments per no respectar les prohibicions.

A Maó s’han aixecat 15 actes, la majoria perquè la gent no duu la mascareta.

20/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris