X

1.053 persones s’han examinat en el procés excepcional d’estabilització de personal funcionari de la CAIB

Les proves s'han celebrat a les seus de la UIB a Mallorca i Eivissa, i a l'institut Joan Ramis de Menorca

16/12/2023

1.053 persones s’han examinat en el procés excepcional d’estabilització de personal funcionari de la CAIB

22

Un total de 1.053 persones han realitzat els exàmens corresponents al procés excepcional d’estabilització de personal funcionari de la CAIB, corresponents al procés d’estabilització per concurs oposició. En total estaven convocades 2.209 persones. D’aquestes, 1.151 estaven convocades pel Cos Administratiu de la CAIB (subgrup C1) i 1.058 al Cos Subaltern de la CAIB (AP).

Pel Cos Administratiu de la CAIB, a Mallorca s’han presentat a l’examen s’han presentat 592 persones de les 1.151 convocades inicialment. Pel Cos subaltern de la CAIB, dels 1.058 aspirants se n’han presentat un total de 461 (408 a Mallorca, 25 a Menorca i 28 a Eivissa). Les persones aspirants han estat convocades a les 8 hores d’aquest dissabte matí a les seus de la UIB a Mallorca i Eivissa i a l’Institut Joan Ramis de Menorca i s’ha procedit a fer el sorteig dels exàmens. La crida ha tengut lloc a les 10 hores.

Els aspirants al Cos Administratiu de la CAIB han hagut de realitzar un examen de 60 preguntes en un temps de 90 minuts. Els exàmens pel Cos Subaltern de la CAIB tenien 20 preguntes a contestar en un temps màxim de 45 minuts.

La directora de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), Violeta Rodríguez, ha destacat que les proves s’han dut a terme “amb absoluta normalitat i sense incidents destacables”.

Pel que fa a les places convocades, 4 són pel Cos Administratiu i totes són a Mallorca. I 21 són pel Cos Subaltern (19 a Mallorca, 1 a Eivissa i 1 a Menorca).

La directora de l’EBAP ha explicat que també s’han fet els exàmens dels mateixos subgrups de l’Administració General del Consell, ajuntaments gestionats pel Consell, IMAS, Ajuntament de Calvià i Ajuntament de Palma.

16/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT