X

111 dies de volta al món i una dona en el record

L'escriptor Házael González publica el seu primer llibre de viatges i enceta la 'Biblioteca Johanna Elisabeth van Heek'

17/01/2022

111 dies de volta al món i una dona en el record

La ciutat italiana de Savona és el punt de partida del periple de Házael González, un escriptor mallorquí que va fer la volta al món en 4 mesos. La va fer en memòria de la seva parella, qui va morir fa uns anys. D’aquesta volta al món, n’ha nascut el seu primer llibre de viatges, que presenta aquest dimarts a la llibreria Quars Llibres de Palma.

Mentre donava la volta al món, Házael va visitar indrets com les illes africanes del Cap Verd, la ciutat argentina d’Ushuaia, la misteriosa illa de Pasqua i el país de Jordània. I ho va fer en només 111 dies.

Un temps en què va aprendre que els ulls del viatger “condicionen moltes vegades el viatge”. I que el món de vegades pot ser molt gran, i de vegades molt petit. “Realment t’adones que hi ha molt de món per veure, i que aquest món depèn molt de com el vegis tu”, afegeix Házael.

5 continents i desenes de paisatges de postal. Des de les costes de Sud-amèrica, fins a l’Outback australià, passant pels deserts àrabs i les illes gregues. Un viatge en creuer, amb què ha retut homenatge a la seva dona, Johanna Elisabeth van Heek.

“A ella li agradava molt viatjar, i per honorar-la vaig voler fer un viatge i un llibre que reflectís totes les vivències que poden sortir d’una volta al món avui dia”, explica l’escriptor.

Amb aquest llibre, Házael enceta una col·lecció, la ‘Biblioteca de viatges Johanna Elisabeth van Heek’, oberta a tothom que hi vulgui publicar. Per reivindicar la mirada del viatger i la bellesa que impregna aquest planeta.

17/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT