SOCIETAT

12 comerços tradicionals de Felanitx, reconeguts amb el distintiu ‘Emblemàtics’

L'Institut d'Innovació Empresarial ja hi ha catalogat més de 260 establiments de 23 municipis diferents


L’Institut d’Innovació Empresarial ha distingit 12 comerços de Felanitx com a “Emblemàtics“. Una iniciativa que té per objectiu protegir els negocis de proximitat i amb més tradicions dels municipis.

Margalida Bonnín, del Forn de Ca’n Vica, ja té clar on penjarà la placa de comerç emblemàtic. El forn que regenta va obrir el 1901, el dia de Sant Agustí, i des de llavors, sempre ha oferit pa i productes típics. Les coses, explica, han canviat molt des que tenen la competència de les grans superfícies. Per això, valoren que se’ls reconegui la feina feta.

A la botiga de juguetes Can Pila també hi han comprat diverses generacions de felanitxers. L’obriren els pares de Magdalena Oliver, l’any 1965. Després de tantes dècades complint els desitjos dels infants, també han rebut el distintiu d’emblemàtic. Ara, lamenta que no té relleu generacional i intentarà traspassar el negoci.

El cas de Beni Gaela ha estat ben diferent. La seva neboda passarà a gestionar aviat la botiga de roba que regentava. Una nova generació que donarà continuïtat a un comerç amb història.

Actualment, a les Balears, més de 260 comerços, de 23 municipis diferents, han estat catalogats com emblemàtics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |