X

Medicina, la carrera amb la nota de tall més alta a la UIB: 13,225

Les carreres relacionades amb la salut són les que tenen més demanda

18/07/2021

Medicina, la carrera amb la nota de tall més alta a la UIB: 13,225

47


Consulta aquí les notes de tall per al pròxim curs a la UIB

Ja es coneixen les notes de tall per al pròxim curs a la UIB. Les més altes són les carreres relacionades amb la salut, que tenen una gran demanda. De fet, per accedir-hi demanen fins i tot més puntuació que l’any passat.

Medicina és, amb diferència, la carrera de la UIB on és més complicat accedir. La nota de tall és de 13,225. Recordam: la puntuació màxima que es pot obtenir és de 14. Queda una llista d’espera de més de 2.000 persones.

La segona és Bioquímica, on demanen un 12,398, gairebé un punt manco. Els graus relacionats amb sanitat tenen gran demanda. Odontologia, que es fa al centre privat ADEMA, ronda el 12. Igual que Infermeria, amb unes 1.400 persones en llista d’espera.

A 15 graus es necessita més d’un 10 (és un 30 per cent de totes les titulacions). D’aquests, l’únic de la branca de les ciències socials o lletres és la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret. Demanen més d’un 11,7. A la Facultat de Ciències, per entrar a Física o a Matemàtiques s’ha de tenir més d’un 11,6. Això són les notes de tall inicials, sempre més altes que les definitives.

Les de les carreres més demandades han pujat respecte de l’any passat, que ja varen ser especialment altes. Això sí, la mitjana de totes les notes de tall s’ha reduït una mica: de 8,2 a 7,8. A sis carreres tothom que ho volia ha entrat i, per tant, la nota de tall és un 5. Són titulacions com Dret, Història de l’Art o Llengua i Literatura.

18/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT