ECONOMIA

140.000 persones es podran beneficiar de l’ajuda autonòmica per a treballadors demandants d’ocupació

És requisit tenir reconeguda una prestació contributiva per atur o un subsidi d'atur amb efectes econòmics entre el 1r de novembre i el 15 de desembre del 2022


El conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, i la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, han explicat als representants de CCOO i UGT el nou ajut social de protecció per a les persones treballadores demandants d’ocupació. Es tracta de la nova subvenció anunciada al debat de l’estat de la comunitat per la presidenta Francina Armengol.

El Govern calcula que 140.000 persones de les Balears se’n podran beneficiar. El requisit és que tenguin reconeguda una prestació contributiva per atur o un subsidi d’atur amb efectes econòmics, en algun moment entre el primer de novembre i el 15 de desembre del 2022.

Els demandants d’ocupació que percebin una pensió contributiva per atur rebran una quantitat total de 300 euros, i els que rebin subsidis d’atur rebran un total de 600 euros. El pagament es farà en el primer trimestre del 2023. Els perceptors de les prestacions o subsidis no hauran de realitzar cap classe de tramitació, i el reconeixement de l’ajut es farà directament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |