societat

15 alts càrrecs del Govern ja han rebut la primera dosis de la vacuna contra la covid-19

Segons la informació publicada pel Govern en el Portal de Transparència

15+alts+c%C3%A0rrecs+del+Govern+ja+han+rebut+la+primera+dosis+de+la+vacuna+contra+la+covid-19

Un total de 15 alts càrrecs i personal eventual del Govern, entre ells el vicepresident Juan Pedro Yllanes, ja ha rebut almanco una dosi de la vacuna contra la covid-19. Segons la informació publicada pel Govern en el Portal de Transparència, de la llista de 177 alts càrrecs i personal eventual facilitada, 14 han estat vacunats per criteris d’edat i un per pertànyer als grups prioritaris.

Aquest últim és, a més, l’únic que ha rebut la pauta completa de vacunació. Es tracta de Joan Carrió, que dirigeix ara l’Oficina de Planificació i Gestió d’Inversions Estratègiques de la Conselleria de Fons Europeus però ha estat director de Gestió i Serveis Generals de l’Hospital Universitari Són Espases. En pertànyer al grup 3A de l’estratègia de vacunació va rebre la segon dosi del preparat de Pfizer a principis de febrer.

Els altres 13, a més de Yllanes, han rebut la primera dosi de la vacuna entre finals de març i durant el mes d’abril i són nascuts entre 1956 i 1961 i tots han rebut la vacuna de AstraZeneca.

Entre ells hi ha el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; el director general de Consum, Félix Alonso; el director general de Pesca i Medi marí, Joan Mercant; la directora general de l’Advocacia de la CAIB, Lourdes Aguiló; el delegat territorial d’Educació a Menorca, Joan Marqués; el director general d’Ordenació Planificació i Centres, Antoni Morante; el director gerent del Fogaiba, Mateu Morro; la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez; la directora gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu S’Estel, Josefina Tur; i la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Paula Valero. També han rebut la primera dosi Bienvenida Aguiló, assessora del gabinet de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació;
Tomeu Barceló, de la secretaria de la Conselleria d’Educació i Formació Professional; i Jaume Colom, de la secretaria de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

El Govern ha lliurat aquest divendres a l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears la informació dels seus càrrecs públics vacunats que va sol·licitar l’organisme.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’autor confés del doble crim masclista de sa Pobla s’ha acollit al seu dret a no declarar

Conmoció arreu de l'Estat perquè en les darrers 24 hores s'han produït 4 assassinats masclistes

Formentera llança la campanya ‘No t’ofeguis en l’alcohol’

El 85% dels joves de la menor de les Pitiüses ingeriren alcohol per primera vegada entre els 13 i 15...

Ferit un home després de rebre tres tirs en una discussió a Palma

La Policia Nacional investiga ara les causes i cerquen els autors dels tirs

Un estudiant d’animació en 3D reprodueix la pedra de Binissalem en un videojoc

Jaume Flores s'ha integrat en el projecte de Kandra, the Moonwalker, que desenvolupa una empresa mallorquina.