societat

15 persones hospitalitzades a la Unitat de Mitja Estada de Can Misses

6 dels usuaris provenen de residències, 5 de Cas Serres i 1 de Ca Raspalls, 8 més procedeixen del seu domicili i hi ha un migrant asimptomàtic de 21 anys


La Unitat de Mitja Estada de Ca na Majora, a l’Hospital Can Misses (Eivissa), compta actualment amb 15 hospitalitzats, dels quals 6 provenen de residències, 5 de Cas Serres i 1 de Ca Raspalls, 8 més procedeixen del seu domicili i hi ha un migrant asimptomàtic de 21 anys.

L’edat mitjana dels pacients ingressats a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora és de 73,8 anys, segons ha informat aquest dissabte l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

Els pacients de Ca na Majora, sense tenir en compte el migrant de 21 anys, superen els 65 anys, excepte un de 52 anys, i sis d’ells que superen els 80. Hi ha 4 pacients de 77 anys, 2 persones amb 89, i la resta que en tenen 66, 73, 75, 80, 83, 84 i 88 anys.

D’altra banda, en aquesta segona ona la unitat Ca na Majora ha allotjat un màxim de 22 pacients i ha tingut una ocupació màxima del 39%, que es va produir el passat 22 de setembre. Actualment, l’ocupació és del 26,7%.

Així mateix, durant la tarda d’ahir divendres es va registrar l’alta d’una pacient que es trobava hospitalitzada lleu per la impossibilitat de complir adequadament l’aïllament domiciliari.

Ca na Majora compta amb 56 llits repartits en dues plantes i un equip format per una trentena de professionals entre els quals es troben 10 infermeres, 10 tècnics en cures d’infermeria, 5 zeladors i 4 metges. Molts d’aquests, voluntaris en la primera fase, han repetit en la segona onada després de la reobertura d’aquesta unitat el servei, de la qual es trobava suspès fins que les necessitats assistencials ho requerissin.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Grup Popular demana al Govern que defensi la permanència dels TEDAX de la Guàrdia Civil a Menorca

La unitat es compon de quatre especialistes en la desactivació d'artefactes explosius

El Centre de Salut de Ferreries participa en un estudi sobre la influència de les conductes positives en la incidència de les malalties

És l'únic centre de salut de Menorca seleccionat per formar part del projecte Cohorte DESVELA

Un picapedrer de 58 anys, ferit greu en caure de la bastida d’unes obres a Sencelles

La caiguda ha estat de 6 metres d'altura, i li ha provocat un politraumatisme greu al crani. L'home es troba...

Son Espases habilita una planta més a pacients Covid, Can Misses hi destina més llits, i el Mateu Orfila obri una segona UCI

L'augment de la pressió hospitalària obliga els hospitals a fer ajustaments. Ara són 288 els pacients a planta i 46...