cultura

16 companyies i homenatge a la dona a la sisena edició de Circaire

El festival se celebrarà a Alcúdia entre el 30 d'abril i el 9 de maig

16+companyies+i+homenatge+a+la+dona+a+la+sisena+edici%C3%B3+de+Circaire

Mari Paz Arango és una de les dones creadores que participaran en la pròxima edició de Circaire. Ho farà amb l’obra “Éssers”, un dels 11 espectacles que responen al leitmotiv d’aquest Circaire, el qual retrà homenatge a les dones, més enllà del seu paper com a intèrprets.

Així, Circaire reprèn camí i arriba a la sisena edició. Hi participaran fins a 16 companyies de tot el món i se celebrarà a Alcúdia durant 2 caps de setmana, del 30 d’abril al 9 de maig. Un canvi de model respecte de les edicions anteriors. Enguany haurem de reservar i pagar una entrada d’entre 3 i 10 euros per espectacle. Això sí, el 80% de la recaptació es destinarà a entitats socials i culturals d’Alcúdia.

Del clown d’“El gran final” a la sensibilitat de “Ven”, o els moviments impossibles dels espectacles “Ino” o “Tartana”. Circaire torna per fer-nos riure i somiar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Gloria Upegui 11/04/2021

    Magnífica creatividad, adelante niña!

Cercador |


més contingut relacionat

La Part Forana es prepara per a la commemoració del Dia del Llibre

Manacor i Felanitx recuperen els actes presencials després que l'any passat els varen suspendre per culpa del confinament.

César Aira guanya el Prix Formentor per la seva trajectòria

El jurat ha destacat la versatilitat tècnica i la recerca constant de l'ímpetu literari l'escriptor argentí

L’escriptor argentí César Aira guanya el Prix Formentor 2021

El jurat ha destacat "la frescor, la versatilitat i la ironia de la seva abundant obra novel·lística, teatral i assatgística", que ascendeix a més de cent llibres

Un antic celler ha estat l’escenari del concert “Totes les tecles de Samper” del pianista Tomeu Moll-Mas

Ha interpretat avui part del repertori del mestre mallorquí Baltasar Samper, peces difícils, com les que en els anys vint...