X

180 passatgers passen la nit a l’aeroport de Menorca per l’avaria d’un avió de Ryanair

El vol ha partit quasi 15 hores més tard del que estava programat

15/09/2022

180 passatgers passen la nit a l’aeroport de Menorca per l’avaria d’un avió de Ryanair

Redacció

Una incidència en un avió de Ryanair ha obligat un grup de 180 passatgers a passar la nit a l’aeroport de Maó. El vol havia de partir ahir a les 21.30 hores amb destinació a Madrid, però, finalment ha sortit a les 11 del matí d’aquest dijous, quasi 15 hores més tard de l’hora programada. El motiu, una avaria detectada amb els passatgers ja a bord, que van haver de desembarcar i que, a partir d’aquí, s’han mostrat força indignats per la manca de professionalitat i d’informació que han rebut per part de l’aerolínia.

I és que tot i que Ryanair va intentar reallotjar alguns viatgers -els d’edat més avançada i també les famílies amb fillets petits- va deixar-ne sense alternatives la gran majoria, que ha dormit a terra o com ha pogut a les instal·lacions de l’aeroport, fins i tot un home amb una malaltia respiratòria. Els afectats també denuncien altres situacions com que la companyia només els ha proporcionat un abonament de 5 euros per sopar i 5 euros més per berenar, que durant la matinada van intentar fer-los fora de l’aeroport o que aquest dijous matí l’avió hagi tornat a sortir amb retard sense cap explicació. A més, més enllà de la llarga espera i de la incomoditat, alguns lamentaven haver perdut altres vols o no haver pogut anar a fer feina.

Una situació que no és la primera vegada que es dona aquest estiu… la darrera fa tan sols 6 dies, quan un centenar de passatgers que havien de viatjar a Newcastle, també amb Ryanair, van haver de dormir a l’aeroport.

15/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris