societat

19 policies internacionals reforçaran aquest estiu la seguretat a les Illes

El Pla de Turisme Segur 2021 contempla la incorporació de 16 membres de les Patrulles Mixtes Internacionals a les zones de més afluència turística de Mallorca i tres a Santa Eulària des Riu

19+policies+internacionals+refor%C3%A7aran+aquest+estiu+la+seguretat+a+les+Illes

Aquest estiu 19 seran els policies internacionals que prestaran els seus serveis a les Illes com a suport de les forces de seguretat de l’Estat, per garantir una major vigilància i protecció de la ciutadania. La Guàrdia Civil, en col·laboració amb els ajuntaments i la Federació Hotelera de Mallorca, ha presentat avui el Pla de Turisme Segur 2021. Enguany, les anomenades “Patrulles Mixtes Internacionals” estan formades per membres de la policia alemanya, francesa i italiana, les quals començaren a operar a partir del passat 1 de juliol, fins al mes de setembre.

A més de garantir la seguretat ciutadana, aquestes patrulles persegueixen l’objectiu de millorar l’atenció al turista estranger i impulsar la cooperació internacional per reduir la delinqüència global. Les patrulles quedaran distribuïdes per les illes de la següent manera: nou policies alemanys, sis gendarmes francesos i quatre caribinieri italians operaran a Mallorca, mentre que els tres restants prestaran servei a Santa Eulària des Riu, a Eivissa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

El PIAT de Mallorca ja preveu la prohibició de lloguer turístic a plurifamiliars a Palma

Després de la sentència del TSJIB, que en tomba la prohibició que va fer Cort, el batle recorda que tanmateix...