X

Dos dels 17 migrants arribats a Formentera donen positiu en coronavirus

Això obliga a posar-los a tots en quarantena

02/07/2020

Dos dels 17 migrants arribats a Formentera donen positiu en coronavirus

De moment han estat traslladat a unes dependències que ha cedit l’Ajuntament de Sant Josep. Els dos positius hauran d’estar aïllats 14 dies i els altres, que han donat negatiu, només una setmana.

Els dos primers casos de coronavirus entre migrants arribats en barques fins a les Balears són de dos dels 17 tripulants desembarcats dilluns a s’Estufador, a la Mola. El protocol sanitari inclou quarantena per als dos infectats asimptomàtics de 14 dies de durada, per a la resta d’una setmana. El menor d’edat que es troba sota tutela del Consell d’Eivissa al centre de menors Pare Morey de sa Coma, també va donar negatiu en la PCR, però haurà de quedar aïllat també en quarantena en el centre 15 dies, per indicacions de l’Àrea de Salut pitiüsa.

Els 16 migrants adults es trobaven a dependències de la Policia Nacional, però aquest migdia han estat traslladats a un espai cedit per l’Ajuntament de Sant Josep on compliran la quarantena. En aquesta ubicació, i per una qüestió sanitària, hi haurà presencia policial per garantir l’aïllament. Els agents que participaren en el dispositiu de recerca hauran de sotmetre’s també a la prova per descartar contagis.

02/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT