societat

20.930 illencs han rebut les dues dosis de la vacuna

La gent immunitzada suposa un 1,8% de la població total de les Balears


20.930 persones de les Illes han rebut les dues dosis de la vacuna contra la Covid-19 necessàries per a la immunització. Pertanyen als primers grups inclosos en el Pla de Vacunació que recordem van ser els usuaris i professoionals de residències de gent gran, personal sanitari de primera línia i treballadors i usuaris de centres de persones amb discapacitat.

La gent immunitzada suposa un 1,8% de la població total de les Balears, però els efectes de la vacunació es comencen a notar. En només un mes el nombre de persones malaltes per coronavirus a les residències de gent gran de les illes ha passat de 112 a 19. Es tracta d’un 83% manco.

Actualment, està en marxa la vacunació als grans dependents. Poc més de 1.870 persones ja han rebut la primera dosi de l’antivirus i es preveu que la setmana que ve es començarà a vaccinar també els cuidadors d’aquestes persones, siguin o no professionals. De manera simultània, es vacuna la resta de professionals sanitaris, inclosos els que tenen consultes privades, els dentistes i també el personal d’oficines de farmàcia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats