X

20 anys després, del Bluesville a la Quantic Tamarell Band

La banda enregistra aquests dies un grapat de cançons pròpies que recorden The Band, Doctor John o J.J Cale

12/02/2021

20 anys després, del Bluesville a la Quantic Tamarell Band

20 anys després d’abandonar els escenaris, el músic Octavio Cortés presenta Quantic Tamarell Band. el seu nou projecte musical. Acompanyat de músics habituals del clàssic Bluesville, el quartet Quàntic Tamarell Band està immers en l’enregistrament del seu primer disc. Cançons pròpies que recorden The Band, Doctor John o J.J Cale.

La veu i la musicalitat d’Octavio Cortés semblen sortir directament del Delta del Mississipí. La seva passió per la música negra nord-americana imprimeix cadascun dels compassos que toca i canta, així com el seu repertori. Cançons pròpies com aquest “Tulsa mama”, que enregistraven ahir amb Jordi Álvarez a l’estudi Sa Grava.

Pep Lluís García, Emili Gené, Arnau Perelló i Ingansi Simó son els companys de viatge d’Octavio Cortés en aquesta nova aventura musical. Música que sona antiga, a fusta, terra banyada i fum; a un passat ple de futur que es recollirà en un disc que veurà la llum d’aquí a uns mesos i que durà per títol el mateix títol que dona nom a la seva cançó de llençament, “Travellin’ high”.

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT