X

20.000 persones, al concert de coronació de Carles III a Windsor

Els músics Katy Perry, Lionel Richie, Bryn Terfel i Andrea Boccelli van actuar durant la festa de diumenge

08/05/2023

20.000 persones, al concert de coronació de Carles III a Windsor

Jesús Torné

Les festes de coronació de Carles III d’Anglaterra es van cloure ahir diumenge amb un concert multitudinari a Windsor, que va congregar 20 mil persones in situ. El monarca arribà acompanyat de la seva esposa, Camila Parker Bowles, i a partir d’aquell moment començaren a desfilar per damunt l’escenari, que tenia forma de la Union Jack (la bandera britànica), artistes com el baix baríton Bryn Terfel i el tenor Andrea Boccelli interpretant el “You’ll Never Walk alone”, un tema del musical ‘carrusel’ popularitzat com a himne del Liverpool.

En una nit de mites com aquesta, no hi va faltar l’americà Lionel Richie, que va fer posar dreta la família reial britànica per ballar ‘All night long’, un dels seus hits. I la també americana Katy Perry va pujar a l’escenari amb un espectacular vestit.

Però l’acte no només va congregar músics. L’actor Tom Cruise va aparèixer en pantalla dirigint al rei Carles la mítica frase de la pel·lícula ‘Top Gun’: “Pots ser el meu company de vol quan vulguis”.

El moment culminant de la nit va arribar ser quan el príncep Guillem, l’hereu de la Corona britànica, va dirigir-se afectuosament al seu pare per dir-li que està orgullós d’ell. “Papà”, va dir, “estem tots molt orgullosos de tu i vull transmetre’t la meva gratitud per tot”.

 

08/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris