societat

Continuen augmentant els casos de coronavirus a les Balears

A les residències de majors de les Illes, hi ha 35 usuaris amb contagi actiu, dels quals un total de 29 estan hospitalitzats. A més, hi ha 44 professionals positius. La xifra de morts en centres residencials es manté aquest diumenge en 197 des de l'inici de la pandèmia

EFE


El Servei balear d’Epidemiologia ha notificat aquest diumenge al Ministeri de Sanitat 208 nous positius per COVID-19, de manera que el total acumulat és de 25.794 casos notificats des de l’inici de la pandèmia a les Illes.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, aquest diumenge la xifra de defuncions en la comunitat es manté en la mateixa xifra d’ahir, 426 defuncions. A més, hi ha 163 persones curades de coronavirus i un total de 21.096 curats des que va començar la pandèmia. Quant al nombre de pacients actius, n’hi ha 45 en les darreres 24 hores, 4.271 en total.

D’altra banda, en les últimes 24 hores han resultat positives 144 proves diagnòstiques d’infecció activa (40 menys que aquest dissabte) i la taxa de positivitat se situa en el 5,25%. Des de l’inici de la pandèmia s’han realitzat 646.598 proves a Balears, de les quals 2.742 s’han dut a terme en l’últim dia.

En aquests moments, el Servei de Salut atén 3.627 persones a causa del coronavirus en la comunitat. Hi ha 157 pacients ingressats a plantes hospitalàries (sis menys que ahir) i els pacients a UCI ascendeixen a 45 persones (dues més que aquest divendres). A més, s’han registrat 17 altes hospitalàries en les últimes hores i 140 curats a Atenció Primària.

Per illes, a Mallorca hi ha 135 ingressats a planta hospitalària (36 a UCI), a Eivissa són 15 les persones ingressades (sis a UCI) i a Menorca hi ha set pacients ingressats a planta (tres a UCI).

LA SITUACIÓ A LES RESIDÈNCIES:

A les residències de majors de les Illes, hi ha 35 usuaris amb contagi actiu, dels quals un total de 29 estan hospitalitzats. A més, hi ha 44 professionals positius. La xifra de morts en centres residencials es manté aquest diumenge en 197 des de l’inici de la pandèmia.

Quant als professionals sanitaris, hi ha 85 casos actius i 212 en vigilància.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Arriba una pastera amb 15 homes a Eivissa

A les 7.25 hores s'ha produït l'entrada irregular per mar i han estat interceptats en terra, a Sal Rossa, dins el terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

La rebaixa del preu dels test d’antígens anima les compres i alleugereix la cistella de la compra covid

Les farmàcies noten un augment de les vendes de les auto proves diagnòstiques, però perden doblers amb la nova tarifa

Pregó en forma de glosa per encetar les Festes de Sant Sebastià

Encara que no hi hagi ni concerts ni foguerons, l'ajuntament vol que els ciutadans gaudeixin del seu patró

Mares d’acollida del programa Cangur fins els 65 anys

L'IMAS té una cinquantena de famílies que formen part del Programa Cangur, però en necessiten més