X

21 jugadores de 23 quedaran a la concentració de la selecció espanyola

Les dues que abandonin la concentració d'Oliva ho faran sense sancions, com s'ha acordat a la reunió amb el CSD i que ha finalitzat aquesta matinada

20/09/2023

21 jugadores de 23 quedaran a la concentració de la selecció espanyola

Redacció

Pràcticament, a les 5 del matí el president del Consell Superior d’Esports, Víctor Francos feia aquest anunci. 21 jugadores queden a la concentració d’Oliva, a València. Dues l’abandonaran i ho faran sense sancions. De moment, no es coneix el nom de les dues jugadores que han decidit deixar la concentració. Recordau que a la convocatòria hi ha les tres jugadores mallorquines del FC Barcelona Mariona Caldentey, Cata Coll i Patri Guijarro.

Francos ha estat reunit amb les jugadores i la seleccionadora Montse Tomé més de 7 hores. El president del CSD ha anunciat que durant el matí d’avui l’organisme que dirigeix i la Federació Espanyola de Futbol redactaran els acords a què s’han arribat i es constituirà una comissió mixta per fer seguiment dels acords a què s’han arribat.

Segons Francos, les jugadores li han exposat la necessitat de fer canvis profunds a la federació. Uns canvis que, segons ell, la federació s’ha compromès a fer de manera immediata.

El partit contra Suècia

Avui està previst que les jugadores facin el primer entrenament abans d’enfrontar-se divendres a les 18.30 de l’horabaixa a Suècia, la selecció que encapçala el rànquing FIFA. El conflicte entre les jugadores i la federació ha fet que la preparació pel duel de la Nations League sigui curta i anòmala, ja que l’entrenament previst per ahir horabaixa es va haver de suspendre. Demà les jugadores viatjaran al país nòrdic. Està previst que el vol surti a les 10 del matí de Madrid.

20/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris