X

210 àpats calents per a les famílies més desfavorides

L'Associació Pollença Cares ha organitzat aquesta iniciativa, per ajudar les famílies amb manco recursos. Gent que es dedica a la restauració, l'hostaleria i el turisme i que ja fa massa mesos que no treballa

21/02/2021

Redacció

Les zones turístiques, que tradicionalment tenien més rendes, són ara les més castigades per la crisi econòmica. Al Port de Pollença avui s’ha posat en marxa una iniciativa solidària per donar un plat calent a les famílies que ja no tenen ni per menjar.

Avui han repartit 210 racions d’aguiat amb verdura, llegum i molta proteïna. En total n’han cuinat 80 litres. Des de primera hora del matí molta feina a la cuina, els fogons no han aturat.

L’Associació Pollença Cares ha organitzat aquesta iniciativa, per ajudar les famílies amb manco recursos. Gent que es dedica a la restauració, l’hostaleria i el turisme i que ja fa massa mesos que no treballa.

Al carrer, la gent ha esperat pacient el seu torn i ha recollit el menjar: Aguiat, pa i una taronja. Obligatori, això sí, mostrar que són gent amb pocs recursos. La majoria estan en ERTOs, mai no s’haurien imaginat fer coa per demanar el dinar.

Diumenge que ve serviran més menús, i no descarten cuinar més de 200 racions. Avui han estat suficients però asseguren que hi ha moltes més famílies que no viuen un bon moment econòmic.

21/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris