societat

225 turistes han estat expulsats dels seus hotels a Magaluf durant aquest estiu

L'associació hotelera de la zona responsabilitza d'aquest increment la baixada de preus, la reducció dels dies d'estada i la tolerància zero amb els comportaments incívics

225+turistes+han+estat+expulsats+dels+seus+hotels+a+Magaluf+durant+aquest+estiu

És més del doble que l’any passat quan, en tota la temporada, varen ser 93. L’associació hotelera de la zona responsabilitza d’aquest increment la baixada de preus, la reducció dels dies d’estada i la tolerància zero amb els comportaments incívics.

Bregues, destrosses en mobiliari de l’hotel i diversos comportaments incívics han estat els principals motius d’aquestes expulsions. En total, aquesta temporada, 225 clients han estat obligats a abandonar els allotjaments i els han impedit reallotjar-se en cap altre dels hotels de Magaluf.

Ja només al mes de juny, amb 107 expulsions, s’havien superat les xifres de tota la temporada passada, que varen ser 93. El president de l’Associació Hotelera de Palmanova- Magaluf, que va accedir al càrrec el passat mes de maig, diu que el problema ha vingut derivat pel canvi de perfil del turista.

Aquesta mesura es va posar en marxa fa 8 anys. Quan un dels clients és expulsat d’un dels establiments, li impedeixen reallotjar-se en qualsevol altre hotel de la zona Palmanova-Magaluf, i la gran majoria són traslladats de nou a ca seva pels operadors turístics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Prop del 50% dels casos actius de Covid-19 provenen de residències de majors

97 malalts dels 654 que encara no s'han curat són usuaris i treballadors d'aquests centres, principalment dels privats {rela}654 casos...

La Policia alerta de noves estafes per internet que aprofiten el confinament

Una de les estafes més comunes és la pesca de credencials, una tècnica que consisteix a fer-se passar per una...

Moren tres persones amb coronavirus a Menorca en les darreres 24 hores

Dos d'ells són l'ex gerent del Foment del Turisme, Emili de Balanzó i el capellà de Fornells durant 40 anys,...

Binissalem s’autoabasteix de mascaretes

Un grup de 50 voluntaris s'encarrega de confeccionar i repartir mascaretes porta a porta