societat

225 turistes han estat expulsats dels seus hotels a Magaluf durant aquest estiu

L'associació hotelera de la zona responsabilitza d'aquest increment la baixada de preus, la reducció dels dies d'estada i la tolerància zero amb els comportaments incívics

225+turistes+han+estat+expulsats+dels+seus+hotels+a+Magaluf+durant+aquest+estiu

És més del doble que l’any passat quan, en tota la temporada, varen ser 93. L’associació hotelera de la zona responsabilitza d’aquest increment la baixada de preus, la reducció dels dies d’estada i la tolerància zero amb els comportaments incívics.

Bregues, destrosses en mobiliari de l’hotel i diversos comportaments incívics han estat els principals motius d’aquestes expulsions. En total, aquesta temporada, 225 clients han estat obligats a abandonar els allotjaments i els han impedit reallotjar-se en cap altre dels hotels de Magaluf.

Ja només al mes de juny, amb 107 expulsions, s’havien superat les xifres de tota la temporada passada, que varen ser 93. El president de l’Associació Hotelera de Palmanova- Magaluf, que va accedir al càrrec el passat mes de maig, diu que el problema ha vingut derivat pel canvi de perfil del turista.

Aquesta mesura es va posar en marxa fa 8 anys. Quan un dels clients és expulsat d’un dels establiments, li impedeixen reallotjar-se en qualsevol altre hotel de la zona Palmanova-Magaluf, i la gran majoria són traslladats de nou a ca seva pels operadors turístics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Les obres de canalització per refrigerar la central tèrmica de Maó amb aigua acabaran a l’estiu

Des del gener, 16 camions al dia transportaran l'aigua necessària i faran entre cinc o sis viatges al dia d'anada...

Mor un home mentre pescava a Sant Antoni

Una ona el va sorprendre i el va arrossegar contra les roques

Arriben menys cans abandonats al centre de sa Coma

Tot i que hi ha més conscienciació, l'associació Can Gossos ha rebut enguany 350 cans

Les noves tecnologies ajuden els majors que viuen sols

A les Balears el projecte de Creu Roja, que s'encarrega de les persones que estan soles, va atendre 810 majors el 2017, i enguany la xifra superarà els 1.100. S'ha...