X

24 persones detingudes i set agents ferits als aldarulls de dijous davant la seu del PSOE a Madrid

Després de la protesta, els radicals van ocupar les primeres files i van començar a llançar petards i a sacsar les tanques de separació

10/11/2023

24 persones detingudes i set agents ferits als aldarulls de dijous davant la seu del PSOE a Madrid

Redacció

Els incidents provocats aquest dijous vespre després de la manifestació davant la seu del PSOE a Madrid es van saldar finalment amb 24 radicals detinguts, tots homes i majors d’edat, i set agents ferits, cap de gravetat. Fonts de la Delegació del Govern espanyol han informat aquest divendres del balanç definitiu d’arrestos en la setena nit de protestes enfront de la seu socialista del carrer Ferraz, que va congregar uns 8.000 assistents, la més nombrosa celebrada fins al moment i que va tenir lloc hores després de conèixer-se l’acord entre el PSOE i Junts per a la investidura de Pedro Sánchez.

La protesta va transcórrer amb normalitat i sense incidents fins a les 22.00 hores, quan els radicals van ocupar les primeres files i van començar a llançar petards i a sacsar les tanques de separació. La tensió va anar en augment, fins que els antidisturbis de la Policia Nacional van carregar passades les 22.40 hores contra els ultres que els van llançar objectes, ampolles, contenidors i petards. Durant gairebé una hora es van succeir incidents en les zones limítrofes al carrer de Marquès d’Urquijo, amb terrasses destrossades i petits incendis, algun de contenidors, enmig del carrer.

10/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris