societat

258 alumnes tornen a les escoletes municipals de Palma

Quatre centres romandran oberts fins al 31 d'agost

258+alumnes+tornen+a+les+escoletes+municipals+de+Palma

Els infants de 0 a 3 anys de Palma tornen avui a les escoletes municipals. Entre avui i dimecres seran 258 els que s’incorporaran als 11 centres de Ciutat, dels quals 113 quedaran a les 4 escoletes que romandran obertes fins al 31 d’agost, com la del Molinar, que avui ha rebut els primers menuts. Tot i això, l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma afirma estar sorpresa perquè les ordres de la Conselleria de Turisme s’han avançat a les d’Educació. A més, l’Ajuntament destaca la necessitat de conciliació de les famílies i la seguretat en la tornada dels menors com els principals factors que han tengut en compte per activar l’anomenat Pla de Retorn.

La resta estaran fins al 15 de juliol, però les normes a causa de la COVID-19 són les mateixes per a tothom. Entrar només acompanyats d’un adult, prendre la temperatura a l’infant i a l’adult quan arribin i desinfectar-se les sabates abans d’entrar, són algunes de les noves normes en la tornada a les escoletes.

Els infants tendran un educador de referència durant tot aquest temps, per tal de no haver de fer l’adaptació dues vegades.

Davant símptomes com vòmits, diarrees, o temperatura igual o superior a 37,5°, s’avisarà a la família i haurà de recollir l’infant com més aviat millor. Com a novetat, en aquest pla de retorn es farà el cobrament de les quotes per quinzenes per tal que s’adapti millor al servei demandat per cada família.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...