societat

258 alumnes tornen a les escoletes municipals de Palma

Quatre centres romandran oberts fins al 31 d'agost

258+alumnes+tornen+a+les+escoletes+municipals+de+Palma

Els infants de 0 a 3 anys de Palma tornen avui a les escoletes municipals. Entre avui i dimecres seran 258 els que s’incorporaran als 11 centres de Ciutat, dels quals 113 quedaran a les 4 escoletes que romandran obertes fins al 31 d’agost, com la del Molinar, que avui ha rebut els primers menuts. Tot i això, l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma afirma estar sorpresa perquè les ordres de la Conselleria de Turisme s’han avançat a les d’Educació. A més, l’Ajuntament destaca la necessitat de conciliació de les famílies i la seguretat en la tornada dels menors com els principals factors que han tengut en compte per activar l’anomenat Pla de Retorn.

La resta estaran fins al 15 de juliol, però les normes a causa de la COVID-19 són les mateixes per a tothom. Entrar només acompanyats d’un adult, prendre la temperatura a l’infant i a l’adult quan arribin i desinfectar-se les sabates abans d’entrar, són algunes de les noves normes en la tornada a les escoletes.

Els infants tendran un educador de referència durant tot aquest temps, per tal de no haver de fer l’adaptació dues vegades.

Davant símptomes com vòmits, diarrees, o temperatura igual o superior a 37,5°, s’avisarà a la família i haurà de recollir l’infant com més aviat millor. Com a novetat, en aquest pla de retorn es farà el cobrament de les quotes per quinzenes per tal que s’adapti millor al servei demandat per cada família.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alaior suspèn més del 90% d’actes culturals i esportius de l’estiu

El batle nega que la decisió hagi estat influïda per la campanya de firmes que demana la suspensió de tots...

Arrenca a Ciutadella la cinquena edició d’un Festival de Cinema marcat per la Covid i l’alta producció balear

La música de Marco Mezquida i la projecció de la pel·lícula "Uno para todos" protagonitzen la gala d'inauguració del certamen

El jutjat accepta posposar dues setmanes el desnonament d’una família amb tres fills a Maó

Cada any són desnonades a l'illa una seixantena de famílies que viuen de lloguer.

15 comunitats autònomes ja registren rebrots

Algunes àrees d'Aragó tornen a la fase 2, mentre que a Catalunya s'aproven mesures que limiten la mobilitat a el Sagrià i a l'Hospitalet.