26.000 persones presencien el Caragol des Born

El caixer senyor, Julio de Olives, entra a la plaça des Born amb puntualitat britànica 

26.000+persones+presencien+el+Caragol+des+Born

Puntualitat britànica podriam dir per a l’entrada del Caixer Senyor a la Plaça des Born. Eren les 6 del capvespre quan Julio de Olives entrava al galop acompanyat pel Caixer Capellà, Gerard Villalonga. La primera volta del caragol des Born ha durat 15 minuts, plens de bots i d’alegria. Encara hi cabien 3.000 persones més per completar l’aforament màxim previst al pla director de seguretat, però els filtres ralentien l’accés a la plaça d’una multitut que no havia estat prou previsora.

Enguany, per primera vegada, l’aforament ha estat controlat per videocàmeres de recompte de persones, que han determinat que el moment de major afluència ha estat a les 6:40, ja dins la tercerca i darrera volta del caragol, amb 25.849 persones fent botar cavalls, més a prop, o més enfora, però dins la plaça. Segons la tecnologia de nova generació, no s’ha superat l’aforament de les 27.500 pesones en cap moment.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un hivern càlid significa que l’estiu també serà calorós?

En meteorologia i climatologia, encara que hi hagués correlació estadística, les relacions causa-efecte són difícils de detectar

Mor un comandant de l’Exèrcit de l’Aire en estavellar-se el seu avió de la Patrulla Àguila a Múrcia

Aquest és el tercer accident que pateix un avió de l'Acadèmica General de l'Aire (AGA) en els darrers sis mesos

El jutge Florit, sobre la intervenció dels mòbils de dos periodistes: “Vaig considerar que no comprometia el secret professional”

"Era més important esbrinar qui havia comès el delicte de revelació que garantir el secret professional", ha dit, sense contestar...

Inundacions a Anglaterra per la crescuda del riu Severn

Segons les previsions, el nivell de l'aigua podria continuar creixent al llarg del dia fins a 20 centímetres